Brf Kista Ängar

Kista, Stockholm

Välkommen till Brf Kista Ängar!

Brf Kista Ängar ligger i Stockholm och har 76 hushåll.

Kista Ängar, föreningen där alla våra medlemmar trivs! 

-------------------------------------------------------------------------

Välkomna till adventsfika i föreningslokalen på torsdag den 14 december kl: 20:30 smile

-------------------------------------------------------------------------

 Nyhet!

Vi kommer till årsskiftet att byta vår ekonomiska förvaltare från SBC till Storholmen. Detta innebär ett nummer och en portal för alla medlemsärenden. Dessutom utökade telefontider, lägre kostnad för föreningen m.m. Mer information kommer...

---------------------------------

Vi är en liten förening som ligger i den nyaste delen av Kista, Ärvinge. Föreningen ligger väldigt naturnära och har järvafältet samt Igelbäcken runt hörnet. Samtidigt ligger vi väldigt centralt med Stockholms bästa köpcentrum, Kista Centrum, endast 5 minuters promenad bort. I centrum har vi även tunnelbana med 18 minuter in till centrala Stockholm.

Föreningen sköts av medlemmarna gemensamt med hjälp av en styrelse och våra förvaltare. Ekonomisk förvaltning sköts av SBC, teknisk förvaltning sköts av Storholmen. Varje vecka kommer "våra" fastighetsskötare på besök och tar hand om allt som behöver fixas.

Som service till våra medlemmar tillhandahåller vi bredband ifrån både Bredbandsbolaget via fiber (ingår i månadsavgiften) och ComHem analogt via antennuttaget. 

I menyn till vänster finns övrig information om föreningen och om du inte hittar informationen du behöver är du välkommen att kontakta någon av förvaltarna, alternativt styrelsen. www.SBC.se, www.storholmendirekt.se eller mail till info@kistaangar.se

 

 

 

 

Föreningens egen startbild