Brf Kista Ängar

Kista, Stockholm

Välkommen till Brf Kista Ängar!

Brf Kista Ängar ligger i Stockholm och har 76 hushåll.

Kista Ängar, föreningen där våra medlemmar trivs! 

-------------------------------------------------------------------------

Nyhet! [2018-02-12]

Vi har nu tagit beslut i frågom om alternativ lösning till uppvärmning. Det blir Mistral AB som kommer att installera bergvärme hos oss för att värma upp våra hus och vårt vatten. Just nu pågår en process för att lämna in borransökan till Stockholms stad. Därefter kommer vi att kunna planera arbetet lite närmare. Som det ser ut nu blir det till sommaren som vi kommer att borra och installera all utrustning nere i pannrummet.

Nästa styrelsemöte kommer att hållas i föreningslokalen torsdag den 1 mars kl: 19:00. Vi kommer då att få besök av Storholmen i syfte att följa upp övertagandet av den ekonomiska förvaltningen.

Just nu pågår diskussioner med ComHem och Bredbandsbolaget gällande det framtida TV-utbudet. Vi ämnar byta till Bredbandsbolaget för att få en modernare tjänst och en samlad leverantör.

 

Nyhet! [2018-01-28]

Under vecka 5 (29 jan - 2 feb) kommer Byggsnabben att byta alla borstlister under våra entrédörrar.

Utbyte till LED har skett på samtliga armaturer i våra portar som lyser dygnet runt.

Nästa styrelsemöte kommer att hållas i föreningslokalen på torsdag den 1 februari kl: 19:00

Vi har beställt byte av portkoder i hela föreningen. Avisering kommer inom kort. 

 

----------------------------------------------------------------------

Vi är en liten förening som ligger i den nyaste delen av Kista, Ärvinge. Föreningen ligger väldigt naturnära och har järvafältet samt Igelbäcken runt hörnet. Samtidigt ligger vi väldigt centralt med Stockholms bästa köpcentrum, Kista Centrum, endast 5 minuters promenad bort. I centrum har vi även tunnelbana med 18 minuter in till centrala Stockholm.

Föreningen sköts av medlemmarna gemensamt med hjälp av en styrelse och våra förvaltare. Ekonomisk förvaltning och teknisk förvaltning sköts av Storholmen. Varje vecka kommer "våra" fastighetsskötare på besök och tar hand om allt som behöver fixas.

Som service till våra medlemmar tillhandahåller vi bredband ifrån både Bredbandsbolaget via fiber (ingår i månadsavgiften) och ComHem analogt via antennuttaget. 

I menyn till vänster finns övrig information om föreningen och om du inte hittar informationen du behöver är du välkommen att kontakta någon av förvaltarna, alternativt styrelsen, www.storholmendirekt.se eller mail till info@kistaangar.se

 

 

 

 

Föreningens egen startbild